Algeheel onderhoud

Bij Auto van Wijk-Ede kunt u ook terecht voor uw complete auto-onderhoud. Kwaliteit en een lage prijs zijn onze uitgangspunten. Uw afspraak voor uw APK, Kleine of Grote beurt is zo geregeld. Pak de telefoon en bel 0318-639185 kies uw onderhoud en plan direct een afspraak wanneer het u uitkomt.

Als RDW-erkende keuringsinstantie keuren wij alles wat de RDW voorschrijft en doen wij dat voor alle merken en typen auto’s. In combinatie met een Grote onderhoudsbeurt is de APK gratis.

Ook uw airco heeft regelmatig onderhoud nodig. Zorg dat uw airco in optimale conditie is. Dit voorkomt nare luchtjes en daardoor heeft u minder snel last van brandende ogen of geïrriteerde luchtwegen. Bovendien zorgt de airco ervoor dat u fris achter het stuur zit.

Toe aan nieuwe banden? Dan moet u toch echt bij Auto van Wijk-Ede zijn. Bovendien monteert Auto van Wijk-Ede uitsluitend kwaliteitsbanden. Alle bekende merken en typen zijn door ons op te leveren. U kunt dus altijd terecht en snel de weg weer op. Of het nu om winterbanden of zomerbanden gaat.

Is uw uitlaat stuk? Heeft u problemen met de remmen van uw auto? Heeft uw accu onvoldoende kracht? Is er iets mis met uw schokdempers? Of wilt u uw dieselauto voorzien van een roetfilter? Auto vanWijk-Ede helpt u snel weer op weg. Een afspraak maken is zo gedaan.

Auto van Wijk-Ede doet meer dan je denkt.

 

 

Aktie

RDW erkend
NAP

Aktie